Letters! Het ideale werkboek voor handlettering

Door  |  0 reacties

Ken je nog die schriftjes van vroeger waarbij je de letter tig keer moest ‘overschrijven’? Toen was het vervelend, voor het werkboek Letters! geldt dat echter niet. Handletteren is namelijk helemaal in en aan de hand van dit boek van Uitgeverij Snor heb jij het ook zo onder de knie.

Letters werkboekVroeger volgde je een cursus kalligrafie via de LOI, nu zijn de zelfdoe-boeken over handletteren niet meer weg te denken uit de boekwinkels. Leuk, want het is een creatieve bezigheid en de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt je eigen verjaardagskaarten maken, posters ontwerpen en cadeaulabels verzinnen.

Het hoeft écht niet allemaal perfect, maar met oefenen, oefenen en nog eens oefenen kom je heel ver. Zeker als je dit nieuwste boek van Met Marjet gebruikt. Je leert alles over penbeheersing, leer het alfabet in schrijfletters uit je hoofd met ruim 40 pagina’s om te oefenen én leert van quotes je eigen posters maken. Leuk!

Titel: Letters! Werkboek
Auteur: Met Marjet
Uitgeverij: Snor uitgevers
Prijs: € 14,99

Bekijk op bol.com

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *