Laat je meeslepen door 9 november

Door  |  0 reacties

Hoewel het echt nog zomer is, voelt het vandaag herfst. Een beetje als november. Tijd voor een toepasselijk boek, 9 november. Want als je met dit boekt op de bank kruipt, kom je er niet meer vanaf voor deze uit is. Wedden?!?!

Waar 9 november over gaat

Dezelfde datum, dezelfde plek, vijf jaar lang

9 november, Colleen HooverFallon & Ben; het toeval drijft hun samen op een koude 9 november. Er is een klik en ze spreken af elkaar de komende vijf jaar op 9 november op dezelfde plek te ontmoeten. Een bijzondere afspraak, waar ze beiden hun best voor doen. Maar is alles wel zo toevallig, of zit er voor Ben meer achter en wat is dat dan?

Wat wij vonden van 9 november

Waar 9 november op het eerste gezicht een standaard liefdesverhaal lijkt, is het dit allesbehalve. Colleen valt niet terug in standaard cliches en weet jouw lang in het ongewisse te houden van de ‘motieven’ van Ben. Een knappe prestatie!

Net als het feit dat je niet anders kan – de hele redactie van Like & Love (it!) ondervond dit – dan dit boek in één keer uitlezen. Met tranen, gegarandeerd!

Titel: 9 november
Auteur: Colleen Hoover
Uitgeverij: Z&K
Prijs: € 15,-

Bekijk op bol.com
(ook verkrijgbaar als e-book)

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *