Ik weet een geheim

Door  |  1 reactie

Ga in bad, neem Ik weet het geheim van Tess Gerritsen mee en je weet zeker dat je er verschrompeld uit komt. In dit boek móet je wel verder lezen.

Oké, toegegeven; als je het over Tess Gerritsen hebt, weet je eigenlijk al dat je goed zit. Deze schrijfster staat namelijk niet zonder reden al 30 jaar aan de top van de thrillerscene. Haar boeken worden in meer dan 40 landen uitgegeven en ze heeft een miljoenenpubliek. Hoe zou een nieuw boek dan nog tegen kunnen vallen?

Waar Ik weet een geheim over gaat?

Ik weet een geheim, Tess GerritsenMaak je op voor een nieuwe samenwerking van Jane Rizzoli en Maura Isles, die in dit boek voor de 12e klaar samen de strijd aangaan met een misdaad. En niet zomaar een misdaad; al in de eerste pagina’s wordt duidelijk dat het hier om een heel bizarre moordenaar gaat.

Hij steekt de ogen van zijn slachtoffer uit en legt deze in haar hand. Toeval of niet; het slachtoffer produceert en regisseert horrorfilms. Een tweede slachtoffer volgt en al snel vinden de dames een overeenkomst. Maar wijst dat hen ook naar de dader?

Wat wij vonden van Ik weet een geheim

We blijven in elk geval heel lang in het ongewisse over de dader. Het plot hadden we pas door ergens in de laatste 20 pagina’s. Dat heeft Tess maar weer mooi neergezet! Overigens ook complimenten weer voor de manier waarop ze de details beschrijft. Je leeft je helemaal in!

Titel: Ik weet een geheim
Auteur: Tess Gerritsen
Uitgeverij: The House of Books
Prijs: € 19,99

Bekijk op bol.com
(ook verkrijgbaar als e-book)

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Deborah

    7 oktober 2017 at 13:49

    Jaaaa wederom een zalig boek. Had hem binnen 1.5 dag uit. Ik bleef maar lezen. En ja, daar ging mijn nachtrust.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *