Monday morning wrapup! Onze favorieten van dit moment

Door  |  0 reacties

Als je blogt voor een website als Like & Love (it!) dan heb je een zwaar leven. Elke dag spot je leuke hebbedingen, boeken, films, recepten en meer. Je wishlist wordt steeds langer en waar je maar kan deel je je tips. Dus ook hier. Kijk je mee naar onze favorieten van dit moment? Handig voor de feestdagen!

1. Nog maar net op Netflix en nu al compleet uit. The Sinners (met Jessica Biel) is een overduidelijke binge watch serie.

2. Rauwe koekjesdeed lekker? Echt wel! In Rotterdam vind je Baker’s Dough, een bar waar je rauwe koekjesdeed kunt combineren met ijs en zalige toppings. Ga niet meteen voor de grote variant; het vult enorm!

3. Babyfotokaarten, waarmee je het eerste jaar van jouw baby op een leuke manier vastlegt, zijn er inmiddels in alle vormen en maten. Deze vinden we superleuk vanwege de eenvoud!

4. Op www.dekaartjeskamer.nl vind je niet alleen de leukste kaartjes, maar ook deze bordjes. Leuk om de tafel mee te dekken, maar óók zeker om aan de muur te hangen.

5. Zeker op maandagmorgen is dit t-shirt wel van toepassing! Nog vier nachtjes en dan is het weer weekend…

6. We schreven eerder over de mokken van Mugsterpiece. Nu hebben ze een te gekke kerstlijn. Met o.a. dit bord.

7. Leuk met het zicht op de feestdagen: er viel weer een mooi nieuw handletterboek op de mat. Handlettering Feest, zo doe je dat! biedt een flinke dosis inspiratie.

8. Soms is het fijn om iets anoniem van je af te schrijven. Wist je dat daarvoor al enkele jaren een populaire Tumblr-pagina is? De eigenaresse krijgt wekelijks tientallen briefjes van mensen van over de hele wereld ingezonden. En de mooiste staan nu in het boek Aan mijn lieve… Ontroerend & grappig tegelijk!

9. Vind jij het weer om onder een kleedje te kruipen en er een goede thriller bij te pakken? Allison Brennan scoort bij ons weer punten met Fatale kus.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *