Zo maak je de man blij! De leukste Heineken-gadgets (met korting!)

Door  |  0 reacties

Cadeautjes scoren voor vrouwen; het is een eitje. Maar mannen… pfff! Verjaardagen, Sinterklaas & kerst zijn elk jaar weer een uitdaging. Tenzij de man in kwestie van Heineken houdt. Dan hebben we de oplossing bij de hand.

Want er blijkt dus geweldige Heineken merchandise te zijn. En dan geen afgezaagde dingen, maar echt echt leuke cadeautjes. Lucky us dat we dat ontdekten in de week van Black Friday. Voor wie nog niet bekend is met Black Friday even een korte uitleg.

Black Friday is een uit Amerika afkomstig fenomeen. Het valt altijd op de dag na Thanksgiving, als de meeste mensen vrij zijn, en het wordt gezien als de aftrap voor de kerstinkopen. Dat gaat gepaard met flinke kortingen. En zijn wij even blij dat dit fenomeen ook naar Nederland is overgeslagen!

Want je kunt nu veel producten met flinke kortingen bestellen in de Heineken Store. Soms tot wel 50%! We maakten hieronder een selectie van de vele toffe artikelen die je er vindt.

Heineken merchandise

Onze favoriete Heineken merchandise

1. Where ever you go, take your Heineken passion with you. Dus ook op reis! En dat kan met deze supercoole trolley.

2. Is ‘ie het helemaal bui dat jij met kerst het huis omtovert tot een ware lichtstad? Compenseer een beetje en hang voor hem ook een ‘lichtje’ op. Hoe tof is deze led sign? En door de kleuren groen en rood lijkt het ook nog eens op kerst.

3. Bereid je maar vast voor op de zomer, want met deze coolerbag hoef je je man niet meer mee te sleuren voor een picknick. Hij gaat met alle liefde!

4. Op koude dagen zouden we hem met alle liefde zelf dragen; deze ge-wel-di-ge jas, die alle wind tegenhoudt.

5. Nooit meer zonder stroom met deze bierfles-powerbank. Het ideale cadeau voor iemand die nooit op appjes reageert. Het smoesje ‘Mijn batterij was leeg’ kan dan écht niet meer.

6. Vind je het niet erg om diep in de zak te graaien buidel te tasten? Dit horloge is echt wel het vetste Sinterklaas- of kerstcadeau voor de diehard Heineken-liefhebber.

7. Als je die man dan toch met een trolley op reis stuurt, geef hem er dan ook even deze handdoek bij. Niets fijner dan hier op zonnen met een goed (en koud!) glas Heineken bier erbij!

8. Leuk voor aan de koelkast; deze magneet. Ze hebben overigens een hele serie. Dat wordt een vrolijk geheel!

9. Handig voor de sportende Heineken-fanaat: een mooie Formula 1 waterfles.

Oh en pssstttt, mocht je zelf een groot bierliefhebber zijn; er is ook Heineken merchandise voor vrouwen. Zoals jassen, truien en t-shirts. Een cadeautje voor jezelf dan maar…?

Reacties

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een van onze partners. Heb je ook interesse om samen te werken met Like & Love (it!)? Bekijk alle mogelijkheden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *