Mjammie… New Yorkse kerstzoetigheid

Door  |  1 reactie

Is kerst voor jou de reden om ein-de-lijk weer eens een bakboek tevoorschijn te toveren? Dan hebben we voor jou het ideale bakboek gevonden, het New York Kerstmis Bakboek.

New York kerstmis bakboekDe makers van het New York Kerstmis Bakboek, Lisa Nieschlag en Lars Wentrup, zijn van mening dat New York zich rond de kerstdagen van haar beste kant laat zien. Door de vele lichtjes, de prachtige etalages, muziek die uit speakers schalt en diverse kerstmarkten is het ook écht een winterwonderland.

Maar wist je dat de stad in deze periode ook enorm veel zoete verleidingen te bieden heeft? Lisa deed een trip down memorylane voor het maken van dit boek. Ze rook de geur van oma’s kerstkoekjes weer en nam een duik in de familietradities.

Daaruit volgde een boek vol goddelijke kerstbaksels. Die jij nu in jouw eigen keuken kan maken.

Wat voor recepten kun je verwachten in het New York Kerstmis Bakboek?

Als je de recepten goed opvolgt, kun je in elk geval een stralend kerstontbijt verwachten. Met op het menu o.a. banana pecan waffels, chocolate sticky buns, candy cane bread en cinnamon roll pancakes. En wat is een New Yorkse kerst zonder bread pudding?

Voor de zoetekauwen is er dan ook nog een speciaal hoofdstuk met sweet christmas cookies. Maak snowflakes met zure room, ga voor lemon cookies of verras jouw geliefden met snickerdoodles. Kinderen maak je zéker blij met de gingerbread men en als je ons een plezier wilt doen, dan stuur je een doos cheesecake cookies naar de redactie.

Pies & cupcakes, ook dat is typische Amerikaans. Die vind je dus ook terug in het New York Kerstmis Bakboek. En wow, wat zijn die red velvet christmas cupcakes goddelijk! Net als de gingerbread cookie cups en de eggnog cheesecake.

Enthousiast geworden? Bestel het New York Kerstmis Bakboek nu & je kan komende week nog aan de slag om te oefenen. Je wilt met kerst natuurlijk wel de perfecte baksels hebben!

Titel: New York Kerstmis bakboek
Auteurs: Lisa Nieschlag & Lars Wentrup
Uitgeverij: Snor
Prijs: € 19,99

Bekijk op bol.com

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Nienke

    11 december 2017 at 21:53

    Dit is een ideaal boek voor mij. Ik ben zo’n zoetekauw :-p

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *