Wat Alice vergat

Door  |  0 reacties

Drie wensen & Het geheim van mijn man, twee boeken van Liane Moriarty die we in een keer verslonden. Toen we werden getipt over Wat Alice vergat konden we niet anders dan dit boek meteen online bestellen. En daar kregen we geen spijt van. Wéér zo’n fijn boek!

Waar het in ‘Wat Alice vergat’ om draait

Wat Alice vergat, Liane MoriartyDe titel verklapt het eigenlijk al; Alice is vergeetachtig. En niet zo’n beetje! Ze maakt een smak tijdens een sportles en als ze wakker wordt, is ze jaren jonger, zwanger van haar eerste kind en getrouwd met de liefde van haar leven.

Althans… in haar hoofd! Haar lichaam bewijst het tegendeel. Ze is zeker geen 29 meer en van een bolle buik is ook al geen sprake. Dat ze niet meer samen is met de liefde van haar leven blijkt al snel.

Bizar; je eigen kinderen niet meer kennen, daten met de directeur van school terwijl je denkt nog getrouwd te zijn, niet weten wie de vrienden zijn die bellen… Dat is wat Alice overkomt na die ene smak. En dan?

Wat wij vonden van dit boek

Je moet wel van Alice houden. Haar onwetendheid, haar charme, haar wanhoop, haar humor; alles aan Alice is leuk. En je vraagt je dan ook af waarom ze niet meer samen is met de liefde van haar leven. Je hoopt ook stiekem dat het goedkomt met haar geheugen én dat ze samenkomen. Of dat gebeurt…? Snel het boek lezen, dan weet je het!

Titel: Wat Alice vergat
Auteur:
Liane Moriarty
Uitgeverij: A.W. Bruna
Prijs: € 15,00

Koop bij bol.com
(ook verkrijgbaar als e-book)

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *