Nieuw schoenenmerk gespot! OluKai

Door  |  0 reacties

Soms heb je van die merken waarbij je spontaan verliefd wordt op de producten. OluKai is er zo één. En niet alleen omdat hun schoenen & slippers er geweldig uitzien, maar ook vanwege hun missie.

We wilden schoeisel maken dat duurzaamheid combineert voor de waterman, oceaanlevensstijl en een merk dat sterke waarden en oorsprong heeft met stijl, comfort en vakmanschap. – OluKai

We kwamen OluKai op het spoor via Instagram, tegenwoordig voor ons de manier om nieuwe trends, merken en producten te spotten. Wel een hobby die erg slecht voor je portemonnee is overigens! Maar laten we wel wezen; als we dan toch ergens geld aan uit geven, dan graag aan iets dat duurzaam is. En dat geldt zeker voor de producten voor OluKai. Nog even los van het feit dat je er direct een vakantiegevoel van krijgt. Aloha is niet voor niets hun lijfspreuk!

Onze favoriete OluKai producten

Om jou ook verliefd te laten worden, zijn eigenlijk plaatjes al genoeg. Kijk hieronder dus mee naar de schoenen en slippers die ze voor dames hebben. Oké en nummer 4 is stiekem voor mannen. Want ook voor jouw vent kan je er prima shoppen!

OluKai Schoenen

Wel jammer dat we de slippers pas aan het eind van de zomer hebben ontdekt. Maar van de sneakers worden we nu vooral heel erg blij. Die slippers staan op de wishlist voor volgend jaar!

Ben jij benieuwd naar alle schoenen van OluKai? Ga snel naar de website >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *