Simpel zakendoen met social media

Door  |  1 reactie

Het aantal ZZP-ers (zelfstandigen zonder personeel) is sinds het begin van de crisis gestegen. En nog elke dag stijgt dit aantal. Social media gaat een steeds grotere rol spelen voor deze doelgroep. Maar hoe? Dat lees je in Simpel zakendoen met social media.
simpel zakendoen met social media
Hoewel veel ZZP-ers Twitter, Linkedin en Facebook hebben, weet zelfs een klein deel hoe dit ook echt goed te benutten. Jan-Willem Alphenaar (deskundige op het gebied van online communicatie) helpt het grote deel op weg in zijn boek Simpel. Zakendoen met Social Media.

Het boek leidt je – per platform/medium – in handige stappen door alle processen. Met als enige doel: hoe zet je tweets, statusupdates en connecties om in voordelen voor je eigen bedrijf en wellicht ook in geld?

Een must voor ZZP-ers die meer willen bereiken met social media, maar niet weten waar ze moeten beginnen.

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Pingback: Like & Love review over SIMPEL | SIMPEL. zakendoen met social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *