Funny food

Door  |  0 reacties

Zijn jouw kinderen lastig met eten en wil je het eten voor hen leuker maken? Deze blog kan je op weg helpen.

Maaike is moeder en houdt enorm van koken en freubelen in de keuken. Freubelen in de keuken? Ja, leuke lunches, grappige sandwiches, bento’s, fun food maken en eten decoreren. En ze houdt een blog bij van al dit geweldige grappige eten.

De weblog begon afhankelijk als archief voor haarzelf, zodat ze al haar fun food en eetbare cadeautjes nog eens na kon lopen. Maar uiteindelijk werd het een plek om anderen te inspireren meer met voedsel te doen. Zoals Japanners eigenlijk al karen doen.

Maaike laat zien dat brood en groenten ook op een leuke en verrassende manier gepresenteerd kunnen worden, waardoor kinderen het opeens veel leuker vinden. Ook plaats ze haar culinaire cadeaus hier en is er op zijn tijd ook ruimte voor chocolade. Wij gaan in elk geval voor het laatste! Al zien de bordjes groenten er opeens ook best verleidelijk uit…

Ga naar Maaike’s Funny Food-blog >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *