5x gratis printables voor kerst

Door  |  0 reacties

Bij het woord printables komt er een glimlach op ons gezicht. Het woord gratis maakt de glimlach groter en als je dan nog het woord kerst zegt: bingo!

De leukste gratis printables voor kerst

Voor het gemak gaan we er even vanuit dat al onze lezeressen alles wat wij leuk vinden ook leuk vinden. En dus gingen we op zoek naar gratis printables voor kerst. Enjoy!
 
 
Gratis printables voor kerst:aankleedpoppen

Kerst-aankleedpoppen

Herinner je je nog die vroegere papieren aankleed poppen? Kledingstukken met kleine labeltjes die je om jouw pop heen kon vouwen voor tal van combinaties.

Ze blijken nog steeds te bestaan en dan ook nog in kerst-vorm. Met een vintage look. Geweldig!

Download hier de kerst-aankleedpoppen >>

 

Jingle all the way-uitnodigingenGratis printables voor kerst:uitnodiging

Heb jij je familie en vrienden nog niet officieel uitgenodigd voor de kerstavond-borrel of het sjieke diner op eerste kerstdag?

Download snel deze te gekke uitnodigingen en leg de datum, tijd en alle details vast. En dat sjieke diner kan vast ook wel een dresscode gebruiken.

Download hier deze toffe kerst-uitnodigingen >> 

 

 

Brief aan de kerstmanGratis printables voor kerst: brief aan de kerstman

In Amerika is de kerstman hot, zoals hier Sinterklaas happening is. Stiekem zouden wij het soms andersom zien: cadeautjes in een arrenslee met een rendier is toch veel romantischer?

Als we nu met zijn allen deze brief aan de kerstman downloaden, invullen en opsturen… Zou dat effect hebben denk je?

Download hier de brief aan de kerstman >>

 

 

 

Vrolijke cadeaulabelsGratis printables voor kerst: labels

Durf af te wijken van rood, groen en wit en ga voor kerst nieuwe stijl! Deze gratis printable cadeaulabels zijn uitgevoerd in felle kleurtjes (geel, roze, lichtblauw), maar door de juiste tekeningen toch 100% kerst.

Bekijk de hele werkbeschrijving op Travelingmama >>

 
 
 
 
 

Kerst-cadeau-doosjesGratis printables voor kerst: cadeau-doosjes

Je moet even vouwen (en het onder de knie krijgen kunnen we zeggen uit ervaring) maar dan heb je wel mooie kerst-doosjes voor kleine cadeautjes . Wat voor kleine cadeautjes? Sieraden natuurlijk. En goddelijke chocolade is een goed alternatief.

Download de beschrijving van deze doosjes >>

 

 

 

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *