9x de leukste woonblogs

Door  |  6 reacties

In een tijd waarin bloggen populairder is dan ooit mogen de mooiste woonblogs natuurlijk niet ontbreken tijdens de Oktober Woonmaand.

We deden een oproep op Twitter & Facebook en vroegen naar jouw favoriete woonblogs. We hebben heel wat weblogs na moeten lopen, en wat zijn er veel leuke! Uiteindelijk zijn we tot een afwisselende top 9 gekomen. Hiermee heb je genoeg wooninspiratie voor oktober. En voor november, december en heel 2015.

9x woonblogs

Alles over deze leuke woonblogs

1. BeeldSTEIL.com is een blog waarop alles draait om lifestyle, fotografie, interieur & design met een Scandinavisch tintje. Ook tof om te volgen op Pinterest!

2. Een blog voor heel veel instant happiness; hotspots, zelfmakers & stylingideeën, dat is &Suus. Een mix van oud en nieuw, zwart/wit en kleur, maar vooral licht & stoer.

3. Zoals Jantine & Vivian (samen April & May) zelf zeggen: “We houden ervan mensen te inspireren en blij te maken”. Dat lukt ze meer dan prima met deze woonblog waar de passie vanaf spat

4. Op haar woonblog Binti Home deelt Souraya alles omtrent haar leven als interieurontwerpster, stylist en interieurfotografe. Met Arabische invloeden!

5. Hoe druk kun je zijn: een webshop drie kinderen, stylist en… Juist, al je inspiratie delen op je woonblog. Femke deelt op Femkeido binnenkijkers, interieurontwerper van eigen hand en accessoires die ze leuk vindt.

6. Haar doel was om voor woonbladen te werken en dus besloot ze een blog te beginnen. Inmiddels trekt haar blog Decor8 vol mooie woonproducten, inspirerende interieurs en creatieve ideeën zo’n 1,4 miljoen bezoekers per maand. Daar kunnen wij alleen van dromen!

7. Op PeekInside.nl geeft Angelina je een kijkje in haar leven als grafisch vormgever en blogger. Naast veel aandacht voor interieur & wonen vind je hier ook leuke DIY’s en reisinspiratie. Niet 100% wonen, wel 100% leuk!

8. Wil je een dagelijkse dosis inspiratie voor niet alleen het inrichten van je huis, maar ook je tuin? Dan bij je op Stijlvol styling aan het goede adres.

9. Houd je het meest van mooie plaatjes en binnenkijkers om inspiratie op te doen voor jouw droomhuis en -interieur? Dan is de blog Stripes & Walls echt iets voor jou. Ik ben he-le-maal verliefd geworden op dit appartement in Stockholm.

Mis jij nog woon-weblogs waarvan je vindt dat ze hier eigenlijk wel in hadden moeten staan? Maak hieronder gerust reclame voor jouw favoriet!

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

6 reacties

 1. Larissa

  10 oktober 2014 at 21:06

  Superleuke upcoming woonblog http://www.villamus.nl! Met inspiratie voor uit en thuis.

 2. Marieke

  29 april 2015 at 12:49

  Mooie lijst blogs. Was al bekend met Binti Home maar zal de overige namen ook even checken.

 3. Maartje

  30 september 2015 at 14:14

  Bedankt voor de inspirerende blogs! Ik ben verhuurmakelaar in Amsterdam, dus zie via mijn werk vaak foto’s van huizen langskomen, en ben steeds meer geïnteresseerd geraakt in interieur. Ga er zeker van genieten 🙂

 4. Martine

  2 februari 2016 at 14:42

  Leuk overzicht. Dank je wel!

 5. Blok-dakkapellen.nl

  8 januari 2017 at 12:04

  Mooi site met mooie foto’s ben bij toeval hier terecht gekomen ,maar zal binnenkort weer eens langskomen om iedereen op te doen. Met vriendelijke groet Anthony

 6. Asena

  3 april 2018 at 12:38

  Al bekend met een aantal van deze blogs. Ik ga de rest ook nog even bekijken, inspiratie opdoen is nooit verkeerd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *