Sluit Sinterklaas-avond goed af: de lekkerste Sinterklaas-toetjes

Door  |  0 reacties

Over ruim een week is het zover: Sinterklaas-avond. Je laatste kans om handenvol kruidnoten en enorm veel speculaas en chocolade te eten. En misschien niet zo los, maar in de vorm van spetterende Sinterklaas toetjes. Cadeautjes worden dan opeens ondergeschikt voor je gasten.

Chocolade, speculaas, marsepein, kruidnoten; met zoveel lekkere Sinterklaas-ingrediënten kun je toch alleen maar lekkere Sinterklaas toetjes maken? Juist! Maar probeer je eens een weg te banen door de vele recepten op het internet. Honderden pepernoten tiramisu’s en tal van speculaas taarten. Het was dus een flinke klus om de leukste er uit te kiezen. Maar het is gelukt! Kijk je mee?

Sinterklaas toetjes

Alles over deze Sinterklaas toetjes

1. Tiramisu is altijd goed. Het kan alleen niet altijd met pepernoten. Sla dus nog even snel toe & maak deze pepernoten tiramisu.

2. IJs kan in december toch ook prima? Wanneer moet je anders chocolade pepernoten ijs eten?

3. Allerhande.nl is altijd goed voor een dosis kook- en bakinspiratie. Je kunt hier dus ook terecht voor Sinterklaas toetjes. Wat dacht je van een Sintershake?

4. Eerlijk zullen we alles delen; allemaal een stukje van deze goddelijke witte chocolade cheesecake met pepernoten.

5. Zeg je Sinterklaas, dan zeg je speculaas. Voeg peer toe en je hebt deze frisse taart. Zeer geslaagd als Sinterklaas toetje met een bolletje vanille- en of kaneelijs.

6. Nog een Sinterklaas toetje voor fruitliefhebbers: appeltjes uit de oven. Met bosbessenjam, kaneel en amandelen.

7. Ook lekker: pepernotenparfait. Mochten je pepernoten op zijn dan kun je dit recept de rest van het jaar met stukjes chocolade of speculaas maken.

8. Ga voor chique: stoof­peer­mous­se met in aman­del ge­pa­neer­de ijs­bol­le­tjes.

9. Last but not least: kruidnotentaartjes met sinaasappelmousse.

Met zulke lekkere Sinterklaas toetjes zou je haast willen dat we vanaf nu elke avond Sinterklaas-avond vieren toch?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *