Scoor punten bij de kleintjes! Een geslaagde kerstbrunch voor kinderen

Door  |  0 reacties

Zo’n uitgebreide en semi-chique kerstbrunch is natuurlijk superlekker. Voor jou. Maar is het ook geschikt voor kinderen? Nee, niet alle gerechten. En stiekem kijken kinderen ook naar hoe het eten er uit ziet. Met onderstaande recepten voor een kindvriendelijke kerstbrunch zijn jouw borden binnen no time leeg. Wedden….?

Kerstbrunch kinderen recepten

Alles over deze kerstbrunch recepten voor kinderen

1. Culinaire hoogstandjes zijn niet altijd aan kinderen besteedt. Deze rendier-sandwiches zullen ze echter niet snel laten liggen!

2. Met deze mini-kerst-pannenkoekjes scoor je punten. En je kunt ze in alle kerstvormen maken die je maar wilt. Deze vormpjes van Birkmann kunnen uitkomst bieden.

3. Giet groenten in een goed jasje en ze eten het echt wel. Check deze allerschattigste kerstman, kerstbomen en paddenstoelen. Makkelijk na te maken van de Chinese website zonder dat je ook maar Google Translate nodig hebt.

4. Naast groenten is ook een dosis fruit verantwoord. Maak deze toffe fruitkerstbomen.

5. Ik was er dol op als kind; kaneelrollen.
6. Wat een feest: mini-kerstboom-pizza’s. Beleg ze gerust met andere ingrediënten om ze aan te passen op jouw jonge kerstgezelschap

7. Altijd goed: kaasstengels. Extra lekker door het gebruik van pesto.

8. Als ze dan toch groenten eten, mag je ze daarna wel trakteren op iets zoets. Kerst-popcorn bijvoorbeeld. Zet meteen een filmpje op, kunnen de volwassenen nog even verder lunchen.

9. Ook leuk als toetje bij de kerstbrunch: deze pretzel-traktaties met chocolade.

Ai, opeens klinkt zo’n kinder-kerstbrunch ook wel aantrekkelijk voor volwassenen. Ach, dan snoepen we zelf lekker mee!

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *