Nutella dag! 9x de leukste Nutella musthaves

Door  |  0 reacties

Wat een feest is het vandaag voor de echte Nutella-fan. Het is vandaag, 5 februari, namelijk World Nutella Day. Oftewel Nutella dag. En die laten we bij Like & Love (it!) natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Wij zochten de negen leukste musthaves voor je uit. Kijk je mee? 

Hoe Nutella dag is ontstaan? Sara Rosso, een blogger en Nutella-Fan, besloot dat haar favoriete broodbeleg een dag verdiende. Die dag werd dus 5 februari en is sinds 2007 een feit. Nutella dag is bedoeld om het bestaan van Nutella te vieren en om mensen die het nog nooit hebben geproefd te stimuleren dit vooral te doen.

Nutella dag musthaves

Alles over deze musthaves voor Nutella dag

1. Als je écht alles over het ontstaan van Nutella wilt weten en hoe het kan dat Nutella overal ter wereld te koop is, dan is De wereld van Nutella, hoe een beleg de wereld veroverde een must read voor jou.

2. Ken jij of ben jij iemand die graag Nutella rechtstreeks uit de pot eet? Dan is deze gepersonaliseerde Nutella-lepel een geweldig cadeautje.

3. Iemand zwanger of net bevallen? De tekst op dit rompertje is briljant. Mijn kinderen dragen al lang geen rompertjes meer, maar o wat had ik deze leuk gevonden.

4. Ontbijten met Nutella op je boterham of beschuitje en melk/koffie/thee uit een Nutella-mok. Hoe heerlijk kan de dag beginnen?

5. De hele dag Nutella dicht bij je hebben kan met een case voor je iPhone. Zo hoef je je favoriete broodbeleg nooit te missen.

6. Als het ontbijt en de lunch nog ver weg zijn, kruip je ’s avonds fijn tegen dit zachte Nutella-kussen aan op de bank en verheug je je vast op het volgende Nutella-moment.

7. Dit Nutella-sweatshirt is perfect om cadeau te doen aan jouw Nutella-liefhebbende liefde die trots is op zijn lichaam. Geef hem eens ongelijk trouwens!

8. Een Nutella-ketting die iedere outfit opleukt? Hij bestaat. Tenzij je je Nutella-verslaving verborgen wil houden. Dat is redelijk kansloos als je deze ketting draagt.

9. Nutella is al heerlijk van zichzelf, maar kan ook dienen als ingrediënt voor allerlei ander lekkers. Bijna 100 recepten met Nutella is een boek dat dat bewijst.

Smeer vandaag maar lekker extra dik Nutella op je boterhammetje, neem nog een bammetje met Nutella extra en geniet ervan. Het is tenslotte Nutella dag en dus feest!

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *