HEMA gaat in iPhone hoesjes

Door  |  13 reacties

Op zoek naar een hip én betaalbaar hoesje voor je iPhone of iPad? HEMA is de plek voor jou.

De hoesjes, overigens ook verkrijgbaar voor BlackBerry-gebruikers en iPod-eigenaren, zijn er in drie varianten te krijgen. Met effen zwart variant is ongetwijfeld ingespeeld op de mannen. Leuker voor vrouwen zijn de grijs/zilveren met polkadots en de roze met bloemetjes.

Zooooo leuk en toch betaalbaar, kan dat? Ja! Een beschermhoesje voorje iPhone is verkrijgbaar vanaf € 5,95 en voor een iPad-hoes betaal je slechts € 12,-.

Wees er wel snel bij, als we de berichten op Twitter mogen geloven, is er een ware run op de hoesjes.

Ga naar Hema.nl >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

13 reacties

 1. kerstin

  1 november 2011 at 18:39

  Is de ipad hoes gewoon een beschermhoes aan de buitenkant, of kan je de ipad erin stoppen als een soort beschermtasje?

 2. Frans

  4 november 2011 at 18:24

  Hee, ik heb een iphone 4s besteld en ik vroeg me af of jij wist of het hoesje ook daarin past. De knopjes zijn namelijk iets verschoven…

  dankjewel! groetjes,
  Frans

 3. puck

  5 december 2011 at 20:52

  Hiii…..

  Op de webstie van HEMA kan ik nixs vinden over een ipadhoesje
  kan je mij de link doorsturen?

 4. puck

  5 december 2011 at 21:00

  ohhh laat maar ik heb de link al!!!

  maar op het plaatje bovenaan staat een grijs gestippelde hoes voor ipad die kan ik niet vinden!!

  • Redactie

   5 december 2011 at 21:06

   @ puck: het kan zijn dat deze (tijdelijk) is uitverkocht

 5. Ipadpoes

  14 december 2011 at 17:27

  Die grijze met polka dot heb ik vandaag gehaald bij de hema, hij was 15 euro en hij is wel ok alleen is ie veel te groot voor mijn ipad2. Het is er dus een voor de ipad1. Ga hem morgen terugbrengen, want ze hebben hem niet voor de ipad2, HELAAS. heb vandaag dan toch maar de smartcover besteld.

 6. Lol mens

  2 februari 2012 at 11:48

  Zijn et ook nog iPod hoesjes???
  Mag ik de link???
  Ik kan ze nergens vinden!!!!

 7. laura

  28 februari 2012 at 19:44

  @lol mens
  De hoesjes zijn alleen voor de iphone of ipad. Teminste als ik op de site kijk, zie ik er geen voor de ipod. Je kunt op de link: ga naar: hema.nl klikken. Maar ik heb mijn ipod hoes gevonden op http://www.extracompleet.nl
  Ik hoop dat je er wat mee kunt!!

 8. nathalie

  18 april 2012 at 15:46

  is er ook een heosje voor ipad 2 of ipad 3? x

 9. Tessa

  28 mei 2012 at 10:00

  Hoi,
  bij de hema staat overal ipad 2 hoes;
  maar is er eigenlijk ook ipad 3 hoes dan?
  x

 10. Antwoordasjeblief

  14 juni 2012 at 17:05

  Kun je nog de camera zien?

 11. Bianca

  14 juli 2012 at 18:15

  Ik wil graag dat hoekje roze met bloemen voor mijn iPad bestellen maar dat lukt dus niet HELP

 12. Robb

  6 oktober 2012 at 08:52

  Weet iemand hoelang het ongeveer duurt voordat een zelf ontworpen iphone hoesje bij de hema klaar is? heb hem laatst bestelt, en ben benieuwd hoelang ik moet wachten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *