CLAP camera: ultieme mini fototoestel

Door  |  0 reacties

Ben je een echte fotografiegek dan mag deze gadget natuurlijk niet ontbreken. De CLAP camera is een mini fototoestel dat, hoe minimalistisch hij ook lijkt, echt werkt!

Over de CLAP camera

De CLAP camera is met zijn 2 megapixels en 24 gram gewicht  een mini onder de fototoestellen. Je neemt dit mini fototoestel makkelijk overal mee naar toe en met slechts twee knoppen is hij simpel te bedienen. Met de USB aansluiting laad je de CLAP camera op en kun je ook de gemaakte foto’s overzetten.

Mini fototoestel als mode-accessoire

De CLAP camera gebruikt een MicroSD-kaart (tot 16 mb) voor de opslag van foto’s. Hang hem om je nek met het bijgeleverde koord en het is een heuse modeaccessoire! In diverse kleuren verkrijgbaar voor ca. € 29,-.

Bestel dit mini fototoestel op Superheadz.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *