imakin: DIY op een eenvoudige manier (+ winactie)

Door  |  0 reacties

Een heel Pinterest-board vol met fantastische DIY-ideeën, maar als puntje bij paaltje komt begin je er niet aan. Want te moeilijk. Of zoveel materiaal nodig. imakin maakt het de mogelijk om wel te DIY-en zonder dat het te ingewikkeld wordt.

Wat is imakin?

imakin – een samenvoeging van imagine en I’m making, uitgesproken als ie-má-kin – is een idee van Jinske (29). Naast haar werk als projectmanager is ze eigenlijk altijd al creatief bezig geweest. Breien, haken, meubels opknappen; niets was haar te gek!

En toen ontstond daar eind 2012 het idee van kant-en-klare DIY-pakketten. Alles in één pakketten die niet alleen voorzien zijn van een duidelijke stap-voor-stap instructie voor de beginnende DIY-er, maar die ook nog voorkomen dat je naar diverse winkels moet gaan om alle benodigdheden te zoeken. Alles zit er al bij!

Met liefde & vol inspiratie

imakinAlle pakketten worden met de grootste zorg samengesteld. Niet alleen test Jinske alle pakketten zelf, en legt ze deze ook voor aan beginnende DIY-ers, ze stopt er ook nog eens heel veel liefde en aandacht in. Alle (instructie)tekeningen zijn bijvoorbeeld handgetekend. Aan het milieu wordt ook gedacht: alle verpakkingen zijn van papier en is dus 100% recyclebaar. Daarnaast zijn de brei- en haakgaren allemaal 100% wol.

De inspiratie voor de DIY-ideeën – het assortiment wisselt, Jinske verzint regelmatig nieuwe DIY-pakketten – doet Jinske overal en nergens op. Ze haalt haar inspiratie bijv. uit tijdschriften en blogs, maar ook uit tv-series en films. Wel probeert ze altijd in te spelen op de trends, zonder dat ze de basics uit het oog verliest. Het is immers wel zo fijn dat je straks nog lang kunt genieten van het door jou zelfgemaakte product.

Wat voor DIY-projecten kun je verwachten bij imakin?

Om je toch een indruk te geven van wat imakin zowel biedt, pikten we onze favoriete DIY-projecten eruit. Wat dacht je van je eigen kussenhoes stempelen? Of je eigen dromenvanger maken? Ook leuk: je eigen canvas-tas bedrukken of een lampenkap van papier. Of kun jij een hippe lamp maken van een augurkpot? Goed met breinaald of wil je dat juist leren, ga dan voor de beanie met pompom.

Klinkt dat jou als muziek in de oren? Ga snel naar imakin-shop en bestel één van de pakketten. Ze zijn al verkrijgbaar vanaf € 12,50.

Win, win, win!

Deze actie is reeds afgelopen. Kijk op onze win-pagina voor meer toffe prijzen.

Of wacht even met aankopen; je kunt nu namelijk een DIY-pakket winnen. Mamens imakin mogen we een bezoeker van Like & Love (it!) blij maken met de kussenhoes stempelen-set. Wil jij hier kans op maken? Volg dan onderstaande stappen.

  1. Deel dit bericht via Facebook of Twitter (wist je dat dat eenvoudig kan met de knoppen bovenaan dit artikel?).
  2. Laat ons hieronder weten hoe jij de kussenhoes zou bestempelen.
  3. Like onze Facebook-pagina en die van imakin.

Nieuwsgierig of je gewonnen hebt? De uitslag vind je eind augustus op onze Facebook-pagina.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *