9x de leukste zwart/wit kaarten

Door  |  3 reacties

Mocht je Instagram gebruiken dan zal het je ook opgevallen zijn: de hoeveelheid leuke zwart/wit kaarten die er verschijnen. Gaat jouw hart daar ook sneller van kloppen? Lees verder! Want we selecteerden de leukste zwart/wit kaarten.

Volgende maand staat er een grote verbouwing op de planning: de hele benedenverdieping gaat op de schop. Alleen de keuken blijft staan, maar de vloer, de muren, de meubels… allemaal nieuw! En dus mag ik enorm veel online woonshoppen van mezelf. En de kleine accessoires zijn misschien nog wel mijn favoriet.

Via de weblog van Sammie stuitte ik op een geweldig wandrek van de Hema. Deze prijkt binnenkort in mijn net-geverfde keuken. Met thee- en handdoeken in petrol (een van onze accentkleuren) en leuke kaartjes. De laatste zwart/wit wel te verstaan. En dus ging ik op zoek naar de leukste zwart/wit kaarten. Kijk je mee?

Zwart/wit kaarten

Alles over deze zwart/wit kaarten

1. Een webshop die ik al heel lang volg op Instagram is Koetjesenkaartjes, of eigenlijk het persoonlijke account van de eigenares. Zo leuk om een gezicht achter een bedrijf te zien. En haar zwart/wit kaarten zijn ook helemaal tof. De eerste zwart/wit kaarten zijn dan ook besteld. Carpe that fucking diem is één van van mijn favorieten.

2. En ik doe meer leuke adresjes op via Instagram. Zo opende Esther onlangs haar webshop Huusje.nl met vooral heel veel zwart/wit. Deze zwart/wit kaart heb ik als reminder voor mezelf. Ik mag er best wat vaker bij stil staan dat ik amazing ben.

3. Twentysomethin is één van mijn favoriete webshops voor stationery. En met de huidige zwart/wit trend is het niet verrassend dat je ook hier zwart/wit kaarten vindt. Net even wat stoerder dan andere shops. Ik ga voor avontuur, en jij?

4. Nog zo’n motto dat je af en toe voor jezelf moet herhalen: Never miss a change to dance. Deze aan je memobord (of wandrek!) hangen, zal je helpen meer van muziek te genieten én te bewegen.

5. Hoe schattig is deze boterham-kaart?!? Ook leuk om mee te geven bij een ontbijt- of lunchpakketje.

6. Als Facebook-verslaafde fan komt deze vind-ik-leuk-kaart sowieso aan mijn wandrek te hangen. Geen twijfel over mogelijk!

7. Ondanks dat je er verschrikkelijke lachrimpels van krijgt, is dit toch wel een van mijn levensmotto’s: Life is better when you’re laughing.

8. Hang deze awesome zwart/wit kaart op naast je spiegel en je zult elke ochtend grinnikend starten.

9. Te schattig, mag ik deze kaart ook houden?

Kijk gerust ook even verder in de webshops die ik hierboven heb genoemd. Ze hebben stuk voor stuk enorm veel toffe zwart/wit kaarten (waarvan ik er teveel kocht voor het schrijven van dit artikel).

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

3 reacties

 1. Eva - Mrs. Anchelon

  9 juli 2015 at 18:41

  Ik hou ook van dat strakke zwart-wit, maar toch is het in mijn huis een super zooitje van kleuren en prutsels…. Haha. Misschien moet ik ook maar zo’n hema-rek aanschaffen 😉 Liefs, Eva

  • Redactie

   13 juli 2015 at 07:12

   Zag dat hij nu alweer uitverkocht is 🙁 Ik heb hem net op tijd gekocht, na weken te hebben gewacht tot hij weer leverbaar is. Hij is te populair!

 2. sammie

  5 augustus 2015 at 16:46

  Heej! Wat leuk dat je me genoemd hebt 🙂 Liefde voor de home kaarten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *