ByBean: voor kleurrijke & vrolijke kerstkaarten

Door  |  0 reacties

Ja, we weten dat het nog ruim 1,5 maand duurt voor het Kerst is, en dat Sinterklaas nog niet eens in het land is. Maar als je leuke kerstkaarten wilt versturen, dan kun je er maar beter vroeg genoeg bij zijn. Wij verwachten namelijk dat deze vrolijke kerstkaarten van ByBean als een speer gaan. En je wilt toch niet misgrijpen?

En dan nog een ander ding; hoeveel kerstkaarten stuur jij? Ik toch wel een flink aantal en dan kun je beter maar op tijd beginnen voordat je straks avond aan avond zit te pennen omdat je per se in elke kerstkaart een persoonlijke boodschap wilt schrijven.

Ik besloot vorige week dus alvast op zoek te gaan naar vrolijke kerstkaarten en kwam – hoe verrassend – bij één van mijn favoriete webshops voor wenskaarten terecht: ByBean, waar we eerder over schreven. ByBean’s assortiment kun je het beste omschrijven als kleurrijk (hoewel ze ook gave zwart/wit kaarten heeft) en ik wist dan ook dat ik bij haar aan het goede adres was voor vrolijke kerstkaarten.

Kijk je mee welke kerstkaarten ik voor dit jaar heb gekocht?

Vrolijke kerstkaarten

Alles over deze vrolijke kerstkaarten van ByBean

1. Ken je iemand die graag in de spotlights staat? Koop dit grappige schitter-kaartje.

2. Kijkt jouw beste vriendinnetje elk jaar halsreikend uit naar de kerstperiode? Stuur dit leuke mannetje op.

3. Als mensen uit mijn omgeving deze kaart zien, zouden ze hem waarschijnlijk allemaal direct naar mij willen sturen. Ik ben een koukleum pur sang. Doe mij deze vrolijke kerstkaart maar!

4. Ook zo eentje die lekker afwijkt van de standaard ‘Ho Ho Ho’ en ‘Merry Christmas’ kaartjes; Bite me!

5. Pas op naar wie je deze toestuurt, niet iedereen kan het waarderen om voor oliebol uitgemaakt te worden. Wij zien de humor er echter wel van in!

6. Als Eline van ByBean ergens over beschikt dan is het wel tekentalent en humor. Check deze kerstboom, die wil je toch knuffelen?

7. Alle ballen verzamelen! Leuk voor als je nog oude korpsleden een kaartje wilt sturen ofzo.

8. “Wat niemand zegt, maar iedereen vindt…”, aldus ByBean. Mocht je iemand kennen die dit jaar niet zo’n zin heeft om kerst te vieren, dan is dit k*t-kaartje in elk geval een goede optie.

9. Was je altijd al dol op Rudolph? De variant van ByBean is minstens net zo leuk!

Alle vrolijke kerstkaarten bij ByBean kosten € 1,50, maar met dank aan handige voordeelsetjes kan je ook voordeliger uit zijn.
Check snel alle mogelijkheden >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *