Brownie Day: de lekkerste brownie recepten

Door  |  1 reactie

Deze dag moet je vanaf nu in je agenda zetten, want die wil je echt niet missen: Brownie Day! De dag waarop je met een prima excuus brownies kunt bakken, eten, trakteren enzovoort. En voor ons een prima reden om de negen lekkerste brownie recepten voor je uit te zoeken.

Misschien kun je zelfs all the way gaan en iedere maaltijd in brownies nuttigen. Ontbijt, lunch, avondeten, tussendoortjes; allemaal brownies. En variatie is geen enkel punt met de brownie recepten die je hier vindt. Kijk je mee?

brownie recepten

Alles over deze brownie recepten

1. Vette, smeuïge, goddelijke marmer brownies met dikke slierten romige cheesecake. Kan het nog beter? Als je brownies eet moet je het goed doen toch?

2. Brownies die zijn volgepropt met Oreo’s en M&M’s…. ik ben er stil van. Behalve onwijs lekker zien ze er ook prachtig uit.

3. Deze blackberry cheesecake brownies lijken me heerlijk door de combinatie van de zoete brownie met de frisse bramen. En die prachtige kleuren dan.

4. Er is ook een ‘blonde’ variant van de brownie. Bijvoorbeeld deze loaded blondie brownies die vol zitten met heerlijke stukjes witte en melk chocolade en macadamia noten.

5. O boy…. rocky road brownies waar je tanden heerlijk in wegzakken. Zoveel lekkers is bijna niet te doen. Brownies met een topping van gesmolten marshmallows, chocolate chips en stukjes walnoot.

6. Een tijd geleden maakte ik deze red velvet cheesecake swirl brownies voor het eerst op verzoek van Laura. En ze waren zo’n succes dat we ze samen nog een keer hebben gemaakt zodat Laura kon trakteren tijdens haar verjaardag. Aanrader dus!

7. Caramel in een brownie is altijd goed. Vandaar dat deze caramel pecan brownies ook in dit lijstje met brownie recepten staan. De pecan noten zorgen voor een lekkere bite.

8. Oeh, deze brownies met Bayley’s frosting klinken ook goed. Die passen natuurlijk perfect bij de koffie mét zo’n gelijknamig likeurtje. Feest compleet!

9. Op zichzelf zijn s’mores en de meest eenvoudige brownies al heerlijk. Deze twee gecombineerd, s’mores brownies dus, moeten dus wel heerlijk in het kwadraat zijn.

Dat deze brownie recepten onwijs op de heupen blijven plakken mag duidelijk zijn. Maar hé, op Brownie Day mag dat gewoon hoor. Welke vind jij het allerlekkerst?

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

1 reactie

  1. Daniëlle

    13 december 2015 at 09:52

    Oh, ik geloof dat ik ze allemaal wil maken! Heerlijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *