Kersttaarten met een hoofdletter K

Door  |  0 reacties

Wil je jouw gasten verrassen met een spetterend slot van het kerstdiner? Skip het traditionele dessert, zet even veel bordjes op tafel neer als het aantal gasten en loop binnen met één van deze geweldige taarten. Jouw kerstdiner kan niet meer stuk.

Kersttaarten recepten

Alles over deze kersttaarten recepten

1. Een kerstbomen-tulband; kan het nog meer kerst? Het recept is in het Spaans, maar met een beetje Google Translate kom je daar wel uit is onze ervaring.

2. Pavlova; in Australië en Nieuw-Zeeland veel geserveerd op feestdagen. Doe maar de variant met witte chocolademousse, rood fruit en ijs. Dnk!

3. Een boomstam-cheesecake met rood fruit en witte chocolade. Als ik ergens te gast zou zijn, zou ik hiervan echt mega-blij worden.

4. Toegegeven: sommige van deze kersttaart recepten vereisen veel tijd en oefening. Liever wat minder druk? Ga voor deze cheesecake in kerstsfeer.

5. Iets minder makkelijk, maar zeer zeker de moeite waard: deze chocolade frambozen taart. Rood = kerst, is het niet?

6. Zonder twijfel een witte kerst met deze merengue-amandalrol.

7. Appeltaart is altijd goed én ook nog eens eenvoudig te maken. Door de toevoeging van bladerdeeg sterren is hij 100% taart.

8. Als je de wachttijd niet meerekent (die is namelijk vier uur), is deze goddelijke kerst-tiramisutaart zo gemaakt. Hij vraagt slechts 30 minuten van je tijd. Exclusief het opeten dan hè.

9. Lekker fris: frambozen-ijstaart met pistache. Erg handig, omdat je al drie dagen van tevoren kun beginnen en zo de kerststress kunt verminderen.

Voor welk van deze kersttaarten ga jij komende kerstdagen?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *