Durf jij de uitdaging aan? Extreme kleurpuzzels voor volwassenen

Door  |  0 reacties

Ben jij fan van kleurboeken voor volwassenen, maar wil je het wel eens net even anders? Dan is Kleuren op nummer wat voor jou! Juist, een variant op het vroegere schilderen op nummer.

Kleuren voor volwassenen vs kleuren op nummer

Kleuren op numerWaar je bij kleurboeken voor volwassenen vooraf weet wat je gaat inkleuren, is dit bij Kleuren op nummer net even anders. Jouw kleurplaat is ingedeeld in honderden zo niet duizenden vakjes met cijfers. Elk cijfer heeft zijn eigen kleur en aan jou de taak om het plaatje compleet te maken.

Dit maakt dat je iets minder vrijheid hebt; je kunt niet zelf kleuren uitzoeken die je mooi vindt. Dan zou je maar zo een paarse leeuw krijgen of een rode boom. Niet nadenken over kleur dus. En eigenlijk over niets, want deze variant zorgt voor hetzelfde ontspanningsgevoel als kleuren voor volwassenen. Je hoofd leegmaken is het hoofddoel!

Waar je wel de vrijheid in hebt, is het materiaal dat je gebruikt. Ga je voor viltstiften, fineliners, potlood of misschien wel verf?

Wat je kunt verwachten van ‘Kleuren op nummer’

Kleuren op nummer is een nieuwe uitgave van BBNC uitgevers, die inmiddels landelijk bekend is door de enige echte kleurboeken voor volwassenen. Er staan 30 grote kleurplaten (A4-formaat) in met honderden en soms duizenden vierkantjes, rondjes, wiebertjes en andere vormpjes. Een flinke uitdaging en genoeg voor tientallen lange avonden tijdverdrijf!

Titel: Kleuren op nummer
Uitgeverij: BBNC
Prijs: € 9,95

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *