Disclaimer

Mocht je vaak gebruik maken van Like & Love (it!) lees dan even onze disclaimer door. Het geeft je meteen wat meer inzicht in wie we zijn, wat we doen én waarom we iets doen.

  • De redactie van Like & Love (it!) besteedt veel aandacht aan het samenstellen van de artikelen die je vindt op ons platform. Toch zijn wij ook mensen: een artikel kan feitelijke onjuistheden of achterhaalde feiten bevatten (denk aan gewijzigde prijzen bijvoorbeeld, of niet meer leverbare producten). Ook is het mogelijk dat de informatie onvolledig is. Kom je iets tegen dat niet klopt, mail dit dan gerust naar info@likeandlove.nl. De redactie kan op elk moment nog artikelen aanpassen wanneer zij dit nodig acht.
  • Op alle inhoud van Like & Love (it!) rust auteursrecht. Het kopiëren van content is derhalve niet toegestaan.
  • Aan de inhoud van Like & Love (it!) kunnen geen rechten worden ontleend. Ook is Like & Love (it!) niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg zijn van het gebruik van Like & Love (it!).
  • Like & Love (it!) is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waar naar verwezen wordt.

Verdienen we met Like & Love (it!)?

Ja, een beetje. Omdat we bij Like & Love (it!) graag onze hosting kunnen betalen, cadeautjes naar bezoekers kunnen sturen na een winactie én geen droge boterham willen eten krijgen wij soms (in welke vorm dan ook) betaald voor content. We leggen je graag uit in welke vorm en hoe je dit kunt herkennen (in elk geval bij artikelen vanaf 01-01-2014):

  • Advertenties – Deze vind je met name in de rechterkolom, waar ook duidelijk boven staat dat het een advertentie is.
  • Gesponsord artikel – Sommige adverteerders willen heel graag hun product of dienst op onze website. In dit geval betalen ze voor een gesponsord artikel. Mocht dit het geval zijn dan zie je dit onderaan het artikel, waarbij we uitleggen dat het om een samenwerking gaat. We doen dit echter alleen als we denken dat het product of de dienst bij onze bezoekers past.
  • Afilliatemarketing – Voor veel mensen nog een onbeperkte term, in blogland steeds bekender. Steeds meer webshops bieden de mogelijkheid aan dat je hun producten promoot en mocht er iets door de bezoekers worden aangeschaft dan krijgt de blogeigenaar een bepaald percentage van de aankoopprijs voor het doorverwijzen. Ook Like & Love (it!) maakt hier gebruik van. Niet in overvloed en het heeft ook zeker geen invloed op welke producten we promoten. We promoten iets omdat we het goed vinden en mocht er een affiliatedienst beschikbaar zijn dan is dit gewoon een opstekertje. Zodat we een keer boter op ons droge bood kunnen smeren. Goed om te weten: voor jou maakt het qua verkoopprijs niets uit, jij bent niet duurder uit omdat wij een paar dubbeltjes of een euro krijgen. En uiteraard: je koopt iets omdat je het graag wilt, niet omdat wij het verplichten.
  • Product-reviews – Regelmatig komt de postbode met een kromme rug pakketjes brengen. Steeds vaker krijgen we producten opgestuurd van bedrijven, of we vragen zelf een review-exemplaar (omdat we iets te gek vinden, maar wel de kwaliteit willen zien en testen, of de smaak willen proeven) aan. We schrijven hier vrijwillig over (en altijd op een eerlijke manier, we laten ons niet beïnvloeden doordat we het product gratis hebben gekregen), omdat we vinden dat het product bij ons (en bij jou!) past. Er staat verder geen financiële vergoeding tegenover, wel vermelden we onderaan een artikel als er een product beschikbaar is gesteld.

Hoe gaat Like & Love (it!) om met persoonsgegevens?

Buiten het verzamelen van cookies – t.b.v. het optimaliseren van onze website, want zo kunnen we zien welke content je het leukste vindt – weten we alleen wat over je als je een reactie achterlaat. Voor het achterlaten van je reactie moet je namelijk je e-mailadres invullen. Like & Love (it!) zal deze nimmer openbaar maken of doorgeven aan derden, hooguit ter afhandeling van een winactie. Je wilt immers wel die toffe prijs toegezonden krijgen.

Meer vragen? Mail gerust naar info@likeandlove.nl.