Spring is in the air! De leukste rokjes

Door  |  0 reacties

Wat is het geweldig weer deze week! Het kriebelt; de spijkerbroeken in de kast mogen omgeruild worden voor rokjes. Zeker nu we de Philips Lumea hebben ontdekt voor gladde benen. Maar damn, weer die rokjes van vorig jaar… Mogen het geen nieuwe zijn? We gingen op zoek naar de leukste rokjes voor deze zomer!

Geen tijd om naar de winkel te gaan? We zijn fan van Zalando! Een breed aanbod aan merken én gewoon lekker in twee maten bestellen als je het niet zeker weten. Diegene die het niet wordt, stuur je eenvoudig terug. Kosteloos ook. En je kan op rekening bestellen tot € 200,-. Lekker pas betalen nadat je de retouren hebt gedaan. Hoef je dat in elk geval niet voor te schieten en te wachten tot je dat geld weer terug hebt.

Leukste rokjes voor de zomer

Over deze leuke rokjes voor de zomer

1. Met deze rok ben je weer even dat kleine meisje van vroeger met een tutu. Maar dan volwassen én van deze tijd. Hoe leuk?

2. Van dit printje krijg je toch écht de zomer in je bol?!?

3. Misschien iets tekort voor het werk, maar ideaal voor een dagje strand of een middagje op het terras; deze minirok van Vero Moda.

4. Deze zwart/wit rok is met elke kleur te combineren. De kleuren van deze zomer, maar óók de kleuren van volgende zomer. Wel zo makkelijk!

5. Ga jij voor strakke rokjes i.p.v. vrolijk zwierende? Wat dacht je van deze sterrenvariant?

6. Oké, we moeten even werken aan de melkflessen. Maar als die verleden tijd zijn, gaan we voor dit toffe witte rokje.

7. Van deze kleuren krijg je toch zomerzin! Aantrekken, wie weet wordt het leven dan nog wat zonniger…

8. Steel de show met deze plooirok. Wij zijn verliefd!

9. Reis je vaak met de trein? Te warm in de zomer en het laatste wat je dan wil, is plakkende benen op de banken. Een lange rok biedt uitkomst. Het liefst een luchtige, zoals deze.

Voor welk van deze toffe rokjes ga jij?

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *