Aangenaam… de redactie!

Wil jij weten wie er nu eigenlijk achter al die leuke artikelen zitten? We stellen de redactie even aan je voor.

sabineSabine, moeder van twee broers en eigenaar van webwinkel Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, keuken, werk & heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

CindyCindy, illustratief ontwerper en allround creatieveling. Altijd bezig met iets maken; of het nou op haar iMac is, met wol, (inpak)papier of haar mintgroene KitchenAid. Heeft een zwak voor mooie patronen, konijntjes en chocoladepinda’s. Chronisch tijdgebrek voor alles wat ze nog wil doen en verveelt zich dus nooit.

lauraLaura (30 en een beetje) is een 2.0 meisje in hart en nieren & werkzaam in de online media. Ze bedacht Like & Love (it!) in 2011. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito’s, jankfilms, fotograferen, reizen, bloggen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

AnnemarieAnnemarie (30), heeft net een drastische carrièreswitch gemaakt, van arts naar wedding- en eventplanner. Ze houdt erg van lezen, reizen, haar vriend (niet perse in die volgorde) en is vastbesloten om van het leven een feestje te maken.

 

Wil jij ook onderdeel uitmaken van deze toffe redactie? We zijn nog op zoek naar meer enthousiaste schrijvers!