Let the countdown begin! 9x bijzondere adventskalenders

Door  |  1 reactie

Op 1 december mogen we weer los met adventskalenders; iedere dag tot Kerst een verrassing. En daarom zochten we negen bijzondere adventskalenders voor 2016 bij elkaar. Leuk om te geven of te krijgen.

Een adventskalender is een kalender die onderdeel is van een christelijke traditie die stamt uit de 19e eeuw, advent. De kalender bevat verschillende luikjes, elke dag mag er 1 luikje worden geopend. Meestal kan er in de vakjes wat chocola of een andere lekkernij worden gevonden voor kinderen. Ook zijn er kalenders die zich meer op volwassenen richten, vaak zijn de vakjes dan voorzien van spreuken of foto’s. De kalender maakt het leuk om de dagen voor kerst af te tellen. De kalenders worden geproduceerd in vele verschillende vormen en maten. Alle kalenders hebben gemeen dat ze de resterende dagen tot Kerstmis aftellen, meestal zijn dat er 24. In die zin heeft de adventskalender dezelfde functie als de adventskrans. Vaak begint het aftellen op 1 december maar dit kunnen ook andere data tussen 27 november en 3 december zijn. Er zitten in ieder geval altijd 4 zondagen in de adventstijd.
(Bron: Wikipedia)

Adventskalenders 2016

Alles over deze bijzondere adventskalenders

1. Deze adventskalender is zó leuk! A poster a day 2016 van Junique verrast je 24 dagen lang met een poster. En als er een poster tussenzit die je niet zo leuk vindt, heb je gelijk een leuk cadeautje voor onder de kerstboom of tijdens het cadeautjes dobbelen..

2. Omdat Rituals áltijd goed is, is The Ritual of Advent een geweldige adventskalender. Iedere dag kun je je verheugen op verwennerij uit het Rituals-assortiment. Wie wil dat nu niet?

3. Niet zo’n Rituals fan? The Bodyshop heeft maar liefst drie versies van de beauty adventskalender dit jaar: de standard, deluxe en ultimate. Keuzes, keuzes…

4. Voor de (kleine en grote) Lego-liefhebbers is er ook een adventskalender. Iedere dag een Lego-verrassing om aan de collectie toe te voegen.

5. Geen Lego, maar liever Playmobil? Dat kan ook! En als je niet kunt kiezen dan doe je toch een Lego en een Playmobil adventskalender. Dubbel pret!

6. Als je een Whisky-liefhebber wilt verrassen met een adventskalender dan kies je uiteraard voor deze whisky-adventskalender. Iedere avond tot Kerst een lekker slaapmutsje.

7. Nagellak kun je als meisje (klein of groot) nooit genoeg hebben. Dus de 24 nagellakjes in deze Mini Manor Adventskalender vinden vast en zeker een goede bestemming.

8. Is nagellak niet je enige beauty-verslaving? Dan is er altijd nog deze adventskalender met 24 make up musthaves van W7.

9. Iedere ochtend een lekker verrassingsontbijtje uit de adventskalenders van mymuesli: muesli of havermout. Super leuk om zo de dag te beginnen. En ook nog gezond.

Mijn favorieten? Absoluut de eerste drie van deze bijzondere adventskalenders. Heb jij een voorkeur? 

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

1 reactie

  1. leluc

    3 december 2016 at 14:10

    Leve de commercie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *