Op zoek naar originele kerstcadeaus? Wij vonden ze!

Door  |  0 reacties

Sint is nog niet de deur uit of jullie zijn al massaal met kerst bezig. Hoe we dit weten? Jullie lezen onze kerstartikelen van vorig jaar weer met veel plezier. Tijd voor een nieuwe. Met originele kerstcadeaus. Want die vonden we op CoolGift. Kijk je mee?

Over CoolGift

Kwalitatieve gadgets en originele cadeaus; dat is waar CoolGift zich op richt. In hun assortiment vind je meer dan honderd producten voor hem en haar, voor een groot budget of een klein budget. Soms vooral grappig, de andere keer vooral heel handig. Je kunt er dus voor veel gelegenheden terecht, ook voor kerst. Tijd om in hun assortiment te duiken!

Coolgift; originele kerstcadeaus

De leukste originele kerstcadeaus

1. Een van onze motto’s is alles uit het leven houden. Daar past deze bucketlist-poster goed bij! Hij is verkrijgbaar in twee varianten; 100 places to go en 100 places to visit.

2. Finally! A wine glass that fits my needs! Dit wijnglas – of is het nu een fles? – is het cadeau voor wijnliefhebbers.

3. Ken je dat, dat je onder de douche staat, je buiten de douchecabine je telefoon op vol volume zet en nog nauwelijks wat hoort? Met deze bluetooth waterproof speaker is dat verleden tijd. En nog goed geluid ook!

4. Heb jij een vriend of vriendin die geen genoeg kan krijgen van selfies, ook niet als het eigenlijk te donker is? Geef hem of haar dit selfie licht cadeau.

5. Komen bij jou de beste ideeën in de nacht? Dan schrijf je die toch gewoon op op je wekker. Dat kan met deze Scribble Clock. Oh, en je wordt ook wakker met een subtieler deuntje dan die van je telefoon. Dat kan soms schrikken zijn!

6. Ken je iemand die zijn of haar sleutels altijd kwijt is? Dan is deze sleutelhanger het ideale kerstcadeau.

7. Een leuk gezelschapsspel voor vrienden; Drinkopoly. Drinken met mate is hier zeker geen regel!

8. Aangezien iedereen inmiddels de bekende Lightbox heeft (ja, ook wij schreven hier eerder over), kom je beter uit de hoek met dit gave letterbord.

9. Als vrouw van een brandweerman viel Laura’s getrainde oog meteen op deze broodtrommel. Is hij niet leuk?

Meer zien? Ga naar de website van CoolGift. De keuze kan nog wel eens lastig worden!

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met CoolGift.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *