Van online reisdagboek tot eigen boek

Door  |  0 reacties

Nam jij vroeger ook altijd een notitieboekje mee op vakantie om je verhalen van je af te schrijven en herinneringen voor altijd te bewaren? Het kan nu eenvoudiger met Travel Diaries, het leukste online reisdagboek, dat je ook nog eens kunt laten afdrukken.

Laten we wel wezen: in een mobiele tijd als deze worden notitieboekjes een beetje overbodig. Je kunt alles opslaan in je telefoon of op je tablet: van verhalen tot foto’s. Met GPS-locatie, zodat je niet eens hoeft op te schrijven waar je je bevond. De online app Travel Diaries speelt hier handig op in met hun service.

Online reisdagboek in een handomdraai

Online reisdagboek Travel DiariesTravel Diaries biedt de mogelijkheid om online je eigen reisdagboek bij te houden. Elke dag, of elk deel van je reis, kun je een nieuw hoofdstuk aanmaken waarin je al je belevenissen van je af schrijft. Vergezeld door de foto’s die je maakt, of zelfs kaarten van de route die je aflegt. Die kaarten hoef je niet zelf te maken, daar heeft Travel Diaries een handige tool voor.

Geef je online reisdagboek een persoonlijk tintje door te kiezen uit de vele stijlen en door elke pagina zo in te richten zoals jij wilt. Wil je een scheefloze letter of juist niet? Vier foto’s op één pagina of juist maar één grote foto? Je bepaalt het allemaal zelf.

Je reisverhalen deel je vervolgens eenvoudig met vrienden en familie. Mocht je dat niet fijn vinden, je kunt je dagboek of bepaalde hoofdstukken ook op privé zetten, dan kun jij er alleen bij.

Van online naar offline: jouw reisdagboek op je deurmat

En om het nog leuker te maken: je hoeft het niet bij enkel een online reisdagboek te houden. Als je terug bent van je reis kun je eenvoudig jouw verhalen laten bundelen tot een boek in A5-formaat. Met soft- of hardcover. Leer of linnen. Je kunt hem helemaal zelf samenstellen, tot aan een eigen cover toe. Dit kan al (de rest is overigens gratis) al v.a. € 16,60. Als dat niet leuk is!

Ga naar Travel Diaries om je eigen online reisdagboek aan te maken >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *