Waarom we fan zijn van Kwantum

Door  |  1 reactie

Een aantal jaar geleden maakte HEMA een omslag; met de blijmakers wisten zij een nieuwe doelgroep aan te trekken en opeens waren ze hip. Kwantum is eenzelfde weg ingeslagen. Als je – net als wij – hun account op Instagram volgt, word je dagelijks lekker gemaakt met de mooiste woonplaatjes.

De leukste Kwantum producten

9x onze favoriete producten bij Kwantum

1. We zien hem al staan in de keuken. Of in de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer. Wat een tof wandrek. En € 45,- is wel een heel mooie prijs!

2. Leuk je muur in één kleur schilderen, maar nog leuker is gebruik maken van stoer behang. Zoals dit bakstenen behang in meerdere kleuren.

3. Aan leuke bijzettafels ook geen gebrek bij Kwantum. En je kunt ze eenvoudig allemaal met elkaar combineren, zoals je op deze foto ziet.

4. Fleur je eetkamer op met kleurrijke stoelen!

5. Als je deze bank ziet, krijg je spontaan de neiging om al je plannen te schrappen en enkel met een kop thee en een boek de middag door te brengen.

6. Op zoek naar een eyecatcher voor boven de eettafel? Check deze stoere zwarte lamp.

7. Gaat jouw hart, net als die van ons, sneller kloppen? Deze draad-cactus is een bestseller bij Kwantum. En je kunt hem helemaal aanpassen aan je eigen inrichting door hem te verven in een kleur naar keuze.

8. Warmte in huis brengen met kussens? Geen probleem, een ruime keuze!

9. Helemaal trendy; een lockerkast in de woonkamer, gang of keuken. Niet altijd even betaalbaar, maar wel bij Kwantum. Hiervoor zul je wel even een bezoekje moeten brengen aan de winkel, ze zijn niet online verkrijgbaar.

En het mooiste van dit alles; het is super-betaalbaar. Snel online shoppen dus, voor je het weet heb je je nieuwe eyecatchers in huis.

Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. dionne

    19 februari 2017 at 13:38

    Het ziet er allemaal erg leuk uit! Snel maar weer eens een kijkje nemen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *