Handletteren, het nieuwe kleuren voor volwassenen

Door  |  0 reacties

Handletteren is het nieuwe kleuren voor volwassenen. Zonder twijfel! Het ene boek na het andere boek over deze nieuwe, populaire hobby onder volwassenen valt op de deurmat. Zo ook Handlettering journal doe je zo!

Handlettering journal doe je zo!

Ben jij iemand die graag een dagboek bijhoudt, maar niet zo’n kei is met woorden? Handlettering journal is de oplossing! Aan de hand van mooie handlettering-teksten en kleine sierlijke tekeningetjes krijg je het meest originele dagboek dat je je maar kunt bedenken.

Handlettering journal: Karin LuttenbergHet boek – geschreven door Karin Luttenberg, een begrip in handletter-land, want ze verkocht al meer dan 100.000 handletteringboeken – telt bijna 100 pagina’s met prachtige voorbeelden waar wij alleen maar jaloers op kunnen worden. Maar volgens Karin moeten wij dit toch echt ook zelf kunnen. Met veel geduld! (niet onze sterkste kant)

Je hoeft haar eerdere boek (Handlettering doe je zo! en Werkboek Handlettering doe je zo!) niet te hebben gelezen. Ook in dit boek neemt Karin je eerst mee door de basics. Ze vertelt je wat je nodig hebt om hiermee aan de slag te gaan en waarom. Én ze deelt handige tips met je over wat je in jouw dagboek kunt zetten.

En dan wordt het leuk…

Het leukste deel van het boek is wat ons betreft het inspiratiedeel. Karin neemt je mee in haar leven en hoe zij dit omzet in haar dagboek. Zo laat ze zien wat je met een weekendje Antwerpen kan doen en hoe je op één pagina een weekendverslag kunt maken. Ook geeft ze tips over het gebruik van stempels en patronen. Ware kunstwerken. Wij moeten er écht eens goed voor gaan zitten, want wat is het tof als je dit zo kan als Karin!

Titel: Handlettering journal doe je zo!
Auteur: Karin Luttenberg
Uitgeverij: Overamstel Uitgevers
Prijs: € 14,99

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *