National Glamour Day: shop nu met 20% korting

Door  |  0 reacties

Nu de dagen kouder worden, wordt het tijd om over te schakelen naar de herfstgarderobe. En we weten niet hoe het met de jouwe is gesteld, maar die van ons is wel wat aan uitbreiding toe. En dus shoppen we vandaag met tot wel 20% korting. Want het is National Glamour Day!

Wat is National Glamour Day?

Op zaterdag 3 oktober (National Glamour Day) krijg je minstens 20% korting bij meer dan 3.500 winkels in Nederland en België. Ideaal om de ontbrekende hersft-kledingstukken en -schoenen aan te schaffen én je portemonnee te sparen. Het fijne is ook dat je daarvoor niet per se de deur uit moet. Veel winkels bieden ook online een korting aan. Kijk je snel mee waar je kunt shoppen met korting?

Waar je kleding kunt shoppen op National Glamour Day?

Nee, we maken het niet zo bont om je een lijstje met alle ketens voor te schotelen, we selecteren diegene die in onze ogen voor jou het meest interessant zijn. Zodat je makkelijk kunt kiezen en snel kunt shoppen; je hebt immers maar tot 23.59 uur vanavond. Op alfabetische volgorde, om het je nog makkelijker te maken.

Houd er rekening mee dat veel van deze codes niet i.c.m. andere acties gelden, niet altijd op sale van toepassing is en sommige merken in webshops zijn uitgesloten.

Ook aan uiterlijke verzorging is gedacht

Meteen je make-up, verzorgingsproducten en luchtjes met korting aanschaffen? Dit kan op National Glamour Day o.a. bij:

  • Douglas (met de code GLAMOUR15)
  • HEMA (alleen in de winkel, op de gehele make-up collectie)
  • Rituals (met de code 2015RITUALSGLAMOUR)
  • The Body Shop (met de code GLAMSEPT2015)

We wensen je enorm veel shopplezier. En gaan nu zelf even shoppen!

Bekijk hier alle voorwaarden en deelnemende partijen.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *