My wonderful world of fashion

Door  |  0 reacties

My wonderful world of fashion

My Wonderful World of Fashion: een interactieve kleurboek voor fashionista’s van alle leeftijden.

Dit boek zit vol met prachtige en verfijnde illustraties speciaal ontworpen door de toonaangevende mode-illustrator Nina Chakrabarti. Volgens Nina moet het boek je creativiteit stimuleren door middel van de tekeningen van basic kledingstukken, waar je je eigen patronen op kunt bedenken. Daarbij beschikt het boek ook nog eens over, weliswaar Engelse, informatie met betrekking tot de geschiedenis van mode en hoe diverse culturen omgaan met mode.

Laat je inspireren en wie weet hangt jouw collectie straks in een van de Nederlandse warenhuizen. Dromen is toegestaan toch?

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *