Receptenboek Moleskine

Door  |  0 reacties

Receptenboek Moleskine

Moleskine is bekend vanwege haar mooie journals: handige notitieblokken en reisdagboeken. Maar ze hebben meer!

Het receptenboek Moleskine Passions bijvoorbeeld. Een collectie van 12 verschillende logboeken. Met stip op 1 voor ons: Passion Journal Recepten. Het ideale naslagwerk om al jouw recepten en restauranttips in te bewaren.

Het Journal wordt geleverd met toepasselijke icoonstickers en tabbladen. Daarnaast is hij voorzien van productinformatie, meettabellen. En… Moleskine is afgestapt van de blanco, vaak zwarte, voorkant. Deze is voorzien van thematische afbeeldingen, zoals messen en vorken.

Schrijf smakelijk!

Bestel de Recipe Journal >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *