Kibbelen maar!

Door  |  0 reacties

Een boek met een knipoog. Maar dan wel een boek met een heel leuke knipoog.

Het boek Kibbelschrift voor stelletjes die tóch van elkaar houden komt uit het creatieve brein van Claire Fay, die meer ‘boekjes met een knipoog’ op haar naam heeft staan. In dit boek richt Claire zich op stelletjes die goed zijn in kibbelen, maar waarbij de liefde ook erg diep zit.

Het boek staat vol ‘uitscheurpagina’s’ waarmee je je geliefde op een komische manier kan duidelijk maken dat de deksel van de wc-pot toch echt naar beneden mag. Of de tube tandpasta echt nog wel een beetje uitgeknepen kan worden. Vrolijk de uitscheurpagina op je eigen manier – en vol liefde! – op en wedden dat je geliefde in de lach schiet i.p.v. loopt te mopperen dat je niet zo moet zeuren. Wie weet blijft de boodschap dan wel hangen…

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *