Vis & Vega: voor wouldbe vegetariërs

Door  |  0 reacties

Slik! De schrijvers van het boek Vis & Vega spelen al in hun voorwoord in op het gevoel van echte vleeseters.

“Terwijl je dit leest kappen houthakkers tropische bossen, laten koeien dikke methaanscheten en worden kippen uit vrachtwagens geladen om geslacht te worden.” Je zou spontaan vegetariër worden, waar het niet dat vlees toch wel erg lekker is. Hoe lossen we dat op?

Vis & VegaVolgens schrijvers Anya, Bregje, Chantal, Nanouk, Claudette en Annemarieke is het grootste probleem dat we niet weten wat voor lekkers we zonder vlees kunnen maken. Dus vroegen ze aan al hun familieleden en vrienden hun favoriete vegetarische of visrecept. Want oké, vis is ook een dier en sommige vissoorten zijn ook bedreigd. Maar je moet toch ergens beginnen?

Wat vind je in het boek Vis & Vega?

Het kookboek Vis & Vega bevat daarom 52x 4 vega- & visrecepten (ingedeeld in seizoenen), zodat je een jaartje softcore would-be vegetariër kunt spelen. Van noedels met garnalensaus tot mais-maish. Van lentesla met groene groenten tot botermakreel met tuinbonensalade. Van gevulde paprika’s met kikkererwten tot chili sin carne.

Nieuwsgierigheid gewekt? Schaf dit boek aan en wie weet mis je je dagelijkse stukje vlees volgend jaar helemaal niet meer.
Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *