Verbluffende records

Door  |  0 reacties

Niet per definitie een must have voor je boekenkast, maar zeker goed voor een avondje vermaak.

Ook dit jaar is hij er weer: het verzamelboek voor records. De meest bizarre records, de meest lachwekkende of de meest ontroerende.

Van de grootste ronddraaiende globe (doorsnede 12,52 meter, gewicht 2.540 kg) tot de langst ter dood veroordeelde gevangene (de 75-jarig Iwao Hakamada zit al 42 jaar in de dodencel). Van de duurste brug (de restauratie van de tolbrug over de San Francisco-Oakland Bay koste naar schatting 4 miljard euro) tot de best betaalde tv-acteur (Two and a half men-ster Charlie Sheen verdiende per aflevering $ 1,25 miljoen). Van het snelste doelpunt in de UEFA Champions League (Roy Makaay scoorde in 2007 al na 10 seconden) tot de kleinste kat ooit (de Pers Tinker Toy was, op een leeftijd van 2,5 jaar, slechts 7 cm hoog en 19 cm lang).

Guinness World Records 2012 en unieke verzameling met records gerangschikt in 11 rubrieken. En misschien zie jij wel een record dat je kunt verbreken, zodat je in 2013 zelf een plaatsje hebt in dit boek.

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *