Doe het zelf-kerstkaart

Door  |  0 reacties

Hoewel ze natuurlijk pas verstuurd dienen te worden na 5 december is het wel leuk om nu al op zoek te gaan naar kerstkaarten.

Tijdens ons rondje op het web op zoek naar de leukste kerstkaarten kwamen we de doe het zelf-kerstkaarten op Djello.nl. Net iets meer dan een kerstgroet, je geeft de ontvanger namelijk ook meteen inspiratie om te gaan knutselen.

Op Djello.nl vind je vier verschillende soorten kerstkaarten. Eentje waarmee de ontvanger een lampion kan maken, eentje voor een smakelijk koekhuisje, een voor een witte sneeuwbol en tot slot een kaart die je kunt omtoveren tot een kaars voor de donkere winterdagen.

Kun je niet kiezen? Ze zijn ook als set aan te schaffen met vier verschillende kaarten.

Ga naar Djello.nl voor de doe het zelf-kerstkaarten >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *