365 dagen onderweg

Door  |  0 reacties

De zomervakantie is nog een beetje ver weg, maar inspiratie op doen kan altijd.

In 365 dagen onderweg neemt Floortje Dessing ons een jaar lang mee op reis. Je leest tal van verhalen over de allermooiste plekken op aarde en Floortje maakt ons ook nog eens blij met haar tips om budgetvriendelijk te reizen. Een must have voor de reisliefhebbers onder ons. Of voor als je gewoon zin hebt in een heerlijke vakantie.

Laat je inspireren, spaar je vakantiedagen op en gaan met die banaan!

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *