Feest!

Door  |  0 reacties

Bij een feestmaand horen feestelijke cadeautjes. En feestelijke maaltijden. Of beiden. En dat kan met het boek Feest! Sweet recipes and delightful party tips.

Dit geweldige boek is weer een van de geweldige initiatieven van de even geweldige dames van Blond Amsterdam. En als er Blond Amsterdam op staat weet je ook meteen dat het wel een bestseller moet worden.

Onder het motto ‘Celebrate good times’ selecteerden Janneke & Femque de lekkerste hapjes voor elk geestelijk moment. Van Valentijnsdag tot Halloween. Van het Suikerfeest tot Sinterklaas.

Naast originele recepten – wat dacht je van rode hartendiefjes, sushi in a second, late night lollies en pompoenrisotto – vind je in Feest! Sweet recipes and delightful party tips per gelegenheid handige tips op gebied van aankleding en inspiratie.

Te laat om nog een lijstje in te leveren voor Kerst? Doe hem jezelf cadeau, want hij is zooooo leuk!

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *