Must have boekenplank

Door  |  0 reacties

Staat jouw boekenkast vol met boeken die je al hebt gelezen en nog wilt lezen? Pak de eyecatchers eruit en plaats ze op deze geweldige boekenplank.

Deze ‘Has been read – Must be read’ boekenplank wordt zonder twijfel de eyecatcher in de woonkamer van de boekenwurm. Je moet wel goed kunnen kiezen, want als je een echte boekenfanaat bent, zul je over veel meer boeken beschikken.

Ook zul je even moeten sparen, want deze eyecatcher kost maar liefst $ 980,-. En toch konden we het niet laten om je toch – net als wij – te laten vallen voor deze boekenplank. Lang leve de wishlists die we zelf ook bijhouden via Pinterest.

De boekenplank is alleen verkrijgbaar in het wit en 201cm x 76cm x 26cm.

Bestel deze geweldige eyecatcher >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *