Behang voor boekwurmen

Door  |  1 reactie

Heb jij, boekenwurm pur sang je eigen studeer- annex leeskamer? Dan mag dit boeken behang niet ontbreken.

Als je van Riviera Maison houdt, dan is het waarschijnlijk niets voor jou. Als je daarentegen minimalistisch bent ingesteld, dan zou dit wel eens het ideale behang voor jouw lees/boekenkamer kunnen zijn.

En we kunnen je heel veel vertellen over dit unieke boeken behang, maar de foto zegt genoeg. En wat doet het er nu toe dat de boekenplanken precies 208 mm hoog zijn en het papier 300 gram dik is? Het enige dat er toe doet, is de prijs. En die kunnen we je beter niet vertellen, want dan schrik je.

Toch meer weten over dit boeken behang >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. 3ce

    24 april 2020 at 10:37

    waar kan je dit kopen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *