Onder studenten

Door  |  0 reacties

Alvast op zoek naar een boek voor aan het strand? Maak in je koffer ruimte voor het boek Onder studenten.

Onder studentenNiets fijner dan een luchtige chicklit op vakantie. En dat is precies wat Onder studenten, het derde boek van Petra Kruijt, is. Het boek vertelt het verhaal van Christa, die op jonge leeftijd zwanger raakt van Rens. Als je 25 is wel ze meer doen dan alleen moeder zijn en start ze met een studie filosofie.

Maar de F blijkt niet alleen voor Filosofie te staan, maar ook voor Feestjes en Flirts. En… Nathan. Net als al haar studiegenoten weet hij niets van Rens en hun dochtertje. Christa begint aan een dubbelleven.

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *