Scoop!

Door  |  0 reacties

Zo’n boek dat je op een warme zomerdag in één ruk uitleest, ook als je even wat minder concentratie hebt. Scoop! van Iris Houx leest makkelijk weg en is vermakelijk voor elke liefhebber van chicklits.

Waar Scoop! over gaat

Scoop! Iris HouxHet lijkt een onschuldig leugentje als Esmée – net verhuisd naar de grote stad – haar vriendinnen vertelt dat ze redactiechef is. Feitelijk is ze redactieassistente. Ze kan het lange tijd goed verborgen houden. Maar dan wordt een van deze bewust vriendinnen haar bazin bij hetzelfde magazine.

En dat is nog maar het begin van het dominospel. Niet alleen haar vriendschappen komen onder druk te staan, ook haar carrière en zelfs haar relatie. Zeker als haar jeugdliefde opeens op het podium verschijnt. En als ze dan ook nog eens een bekende tv-ster helpt onderduiken, is het chaotische plaatje helemaal compleet.

Wat wij vonden van Scoop!

De meeste chicklit is redelijk voorspelbaar en dat geldt niet anders voor Scoop! Dat maakt het boek echter niet minder, sterker nog. Iris Houx, die hiermee haar debuutroman uitbracht, brengt het verhaal op een verfrissende en grappige manier. Dus ook al kun je inschatten hoe het met Esmée zal eindigen, je wilt vooral dat het lang duurt; haar weg er naar toe is ontwapenend!

Titel: Scoop!
Auteur: Iris Houx
Uitgeverij: The House of Books
Prijs: € 19,99

Bekijk op bol.com
(ook verkrijgbaar als e-book)

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *