9x vrolijke kerstkoekjes

Door  |  0 reacties

Wij nemen dit jaar afscheid van de schuimkransjes en (saaie) kerstkransjes. We duiken de keuken in voor deze vrolijke kerstkoekjes. Doe je mee?

Hoewel Sinterklaas nog maar net in het land is, hebben wij de kerst-smaak al te pakken (en dat had je vast al door). De eerste kerst koekjes zijn gisteren (want druilerig weer!) al gebakken, zodat we straks aan vrienden en familie de beste kerst koekjes voor kunnen zetten. Die goddelijk smaken én er zo vrolijk uit zien als onderstaande koekjes. Hiermee wordt kerst toch nog leuker? Check onderstaande recepten & ga zelf vast oefenen.

Vrolijke kerstkoekjes

Alles over deze kerstkoekjes

1. Zielig? Nee, deze gesmolten sneeuwmannetjes zijn om op te eten zo schattig. En eenvoudig samen met kinderen te versieren.

2. Gezellig voor op kerstavond: samen kerstbomen versieren, ieder op zijn eigen manier.

3. Leuk: door middel van een kerststokje hang je dit kerstbal-koekje aan een kop koffie of thee. Leuke manier van serveren.

4. Als je met name houdt van koekjes versieren, dan zijn deze übervrolijke kerstkoekjes wat voor jou.

5. Vrolijk om in de kerstboom te hangen (uiteraard met rood/wit bakkerstouw) én lekker om op te eten: geglazuurde sneeuwvlokken.

6. Niet alleen leuk om te presenteren zoals op de foto, maar ook leuk om in de kerstboom te hangen: vrolijke kerstkransjes.

7. We kwamen deze peperkoek-kerstboompjes tegen op een buitenlandse website. Geen recept, maar deze kun je met een beetje creativiteit toch op je eigen manier maken?

8. In slechts 20 minuten zijn deze sneeuwpoppen klaar om in de oven te stoppen. Al is het wel zonde om ze daarna op te eten…

9. Tof: chocolade-mint-koekjes in de vorm van grote sneeuwvlokken.

Het selecteren van deze negen favorieten was overigens een flinke klus, we vonden zoveel vrolijke kerstkoekjes. Op Pinterest hebben we dan ook nog extra veel kerstkoekjes voor je verzameld. Neem gerust een kijkje!

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *