Dit is géén boek

Door  |  6 reacties

Het boek Wreck this journal was een daverend succes. Schrijfster Keri Smith zet de lijn door met This is not a book.

De voorganger van This is not a book

this-is-not-a-book-2Nog nooit gehoord van Wreck this journal? Tijd om je te schamen. Wreck this journal is het walhalla voor creatievelingen en een uitdaging voor perfectionisten. Het boek staat vol verrassende opdrachten die je in willekeurige volgorde mag uitvoeren. Je mag (of moet) met het boek gooien, ‘m onder de douche nemen of ‘m volplakken met kleine dingetjes die je op straat hebt gevonden. Gevolg: ware kunstwerken. Er is zelfs een Flickr-groep vol plaatjes van deze kunstwerken.

This is not a book: vol verrassingen

Je moet er maar opkomen. Schrijfster Keri Smith schoot in de roos. En doet dat nu opnieuw met het boek This is not a book. Geen boek dus. Maar wat dan wel? Dat bepaal jezelf. Aan de hand van net zulke verrassende opdrachten als in Wreck this journal.

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

6 reacties

 1. Sabine de Witte

  19 juni 2011 at 16:02

  Heb je gezien dat Keri Smith ook een geweldig boek heeft geschreven voor je wereldreis aan ontdekkingen?

 2. Like & Love (it!)

  19 juni 2011 at 19:37

  Dank je wel voor je tip, Sabine.

 3. Lisette

  19 juni 2011 at 21:02

  Maar aanleiding van dit bericht ben ik naar de boekhandel gerend want mijn nieuwsgierigheid was gewekt… Mijn tip: ga niet naar de boekhandel, wacht niet maar bestel het direct dan heb je het boek sneller… Het is zooo grappig! Heb een boek voor mijzelf en 1 voor mijn zusje. ik ben benieuwd hoe verschillend onze boeken worden 🙂

 4. Maureen

  26 juli 2011 at 16:00

  Wat gaat mijn gezinnetje doen in de vakantie? Wij gaan aan de slag met Wreck This Journal van Keri Smit. Op de titelpagina staat ‘creëren is vernietigen’, dat beloofd veel roekeloosheid! Via mijn blog laat ik jullie meegenieten van onze dagboek-avonturen: http://djello-maureen.blogspot.com/search/label/Wreck%20This%20Journal

 5. Anna Green

  9 augustus 2011 at 10:12

  Haha, Ook wij!
  http://www.portfolio-fotografie.nl/inspiratie/136-wreck-this-journal-zomerproject-2010

  @ Sabine Heb jij ook een naam van dat boek?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *