Low-budget blikvanger

Door  |  0 reacties

Je hebt geen Jan des Bouvrie nodig om je huis trendy in te richten. Met een beperkt budget en twee rechterhanden kom je ook een heel eind.

Dat bewijst bovenstaand voorbeeld. Met een paar blikjes en wat potjes verf tover je je saaie muur om tot een echte blikvanger. Het kan zo simpel zijn! Op de website Better Homes and Gardens vind je meer van dit soort geweldige ideeën. Succes!

Ga naar Better Homes and Gardens >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *