Frozzzzzzzzz

Door  |  1 reactie


Overgewaaid uit Amerika: bevroren yoghurt. 100% natuurlijk, weinig calorieën, ijskoud en om te smullen.

Frozz, dat vorig jaar voor het eerst in ons land kwam, is een simpel concept: verse bevroren yoghurt opgeleukt me toppings naar keuze. Geef jouw yoghurt-dosis smaak met keuze uit bijv. diverse soorten vers fruit, cruesli of biscuit.

Helaas is Frozz alleen nog in onze hoofdstad te vinden (o.a. in de 9 straatjes). Maar er zijn uitbreidingsplannen voor deze zomer. Onder andere op Schiphol. Jij weet dus waar je deze zomer af kunt koelen!

Ga naar de website van Frozz >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Claudia

    28 juni 2011 at 17:36

    Heerlijk gezond snacken. Ik hou ervan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *