Reizen in het kwadraat

Door  |  1 reactie

Wil je je reisbestemming eens met andere ogen bekijken dan een gemiddelde toerist? Koop dan dit geweldige reisdagboek. Keri Smith overtreft zichzelf weer eens!

Reisdagboek Keri SmithMet Wreck this journal werd Keri Smith in één klap wereldberoemd. Miljoenen mensen over de wereld gingen aan de slag met de creatieve opdrachten in haar boek. Een groot deel van deze creatievelingen viel ook voor haar tweede boek: This is not a book. Een boek dat veel mensen echter nog niet kennen is How to be an explorer of the world, een te gek reisdagboek. Zonde.

Neem dit reisdagboek mee op reis en je zult je bestemming heel anders ervaren. Door middel van opdrachten als ‘Teken het strand na’ en ‘Beschrijf je omgeving’. Zo bekijk je je bestemming nog eens vanuit een ander perspectief. Een must have voor in je koffer deze zomer!

Bestel dit reisdagboek van Keri Smith op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Claudia

    28 juni 2011 at 17:35

    Te gek! Ik kwam hier in mijn zoektocht naar een tof schrijfblok voor m’n wereldreis en zie nu deze toffe website. Ik blijf dit volgen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *