Pak wat hapjes!

Door  |  0 reacties

Veel Randstedelingen zijn gek op de drukte van de stad. Toch is het soms ook fijn om er even aan te ontsnappen!

Door middel van een picknick bijvoorbeeld. Het boek Picknicken in de natuur biedt 15 fiets-, wandel- en kanoroutes in de Randstad, die geschikt zijn voor een rustige picknick. Het is een mooi vormgegeven, handzaam boekje (je neemt het zo mee in je tas) met duidelijke routes, leuke tips en lekkere recepten.

De routes zijn verdeeld in vijf categorie├źn: Actief & avontuurlijk, Lekker & luxe, Made in Holland, Heerlijke hapjes en Alles kids. Wat wordt het? Kies een route, pak wat hapjes in en ga lekker op pad!

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *